Skateland biedt alle faciliteiten, begeleiding en ondersteuning die nodig is om uw leerlingen / studenten een onvergetelijke sportieve en/of creatieve dag te bezorgen.

Graag maken wij een offerte op maat, neem hiervoor contact met ons op!

Met school naar Skateland
Bij ons kunt u terecht voor lessen en clinics op het gebied van skateboarden, BMX-en, Inline skaten, Rollerskaten, en stuntsteppen, maar ook voor een dans-, graffiti en DJ workshop. Het team bestaat uit ervaren en gediplomeerde sportinstructeurs en medewerkers die al veelvuldig met scholen en opleidingen samenwerken.

Lessen en/of events op uw schoollocatie
Ook verzorgt Skateland lessen en skateparken op locatie. Onze sportinstructeurs komen naar u toe met alle benodigde sportmaterialen. Daarbij bieden wij ook mogelijkheden voor demonstraties en clinics van professionals, mobiele geluidsinstallatie en een eventspeaker/MC die de dag presenteert en organiseert. Als u de plek heeft verzorgen wij met de rest (van A tot Z).

Skateland is een erkend leerwerkbedrijf op alle relevante gebieden. Het vaste team wordt ondersteund door diverse stagiaires van verschillende sport- en marketingopleidingen.