Step verhuur

Skateland on Tour verhuurd als een van de hele weinige in Nederland stunt steps, ook wel Scooters genoemd.

Buiten dat Skateland door het hele land; inline skates, skateboards en BMXen verhuurt.
Heeft Skateland ook al jaren stunt steps in het verhuur pakket en hebben we drie standaard parcours die perfect step geschikt zijn.

We hebben natuurlijk ook een ruim aanbod van losse skate/ step obstakels.
Dit step aanbod past heel erg goed bij de andere vormen van de Rollersport.

 De steps/scooters
Skateland heeft een nauwe samenwerking met de topmerken MGP scooters en Chilli scooters. Veiligheid voorop; standaard wordt bij step verhuur bescherming (helm en knie bescherming) aangeboden.

Step instructeur en/of step begeleider
Dit zijn ervaren steppers die tijdens het vrij rijden de veiligheid op de baan in de gaten houdt en voor wie dat wil tips en trucs leert. Step instructeur, de naam zegt het al, een instructeur die step les kan geven. Beide taken zijn natuurlijk door een medewerker te combineren.

Drie step parcours:

Welke ook perfect te combineren zijn.

 1. Beginners parcours
  Ook wel street parcours genoemd bestaat uit 7 (of een veelvoud) losse lage (37 cm) obstakels. Nu is de step sport laagdrempelig maar dit parcours is helemaal geschikt voor alle leeftijden.
 2. Het cross parcours2013_kroningsdag_kralingen_11_-_kopie
  Dit parcours is ontwikkeld voor de bovenbouw basisschool en onderbouw middelbare school. Dit parcours bestaat standaard uit 7 uitdagende obstakels. Waaronder een start heuvel en heuse wall ride.
 3. Demo parcours
  Dit parcours is alleen voor de zeer ervaren rijders. De samenstelling van dit parcours kan in overleg bepaald worden of gecombineerd met bovenstaande parcours. Skateland heeft ook een semi professioneel demoteam en daarin zitten ook steppers die tot de top van Nederland behoren.

Onze Skateland on Tour medewerkers kunnen voor u een perfect dag neer zetten en met de boven genoemde middelen, clinics, wedstrijdjes voor de lokale rijders organiseren en natuurlijk een vette demo verzorgen.

Opties

 • Stunt step en bescherming verhuur
 • Mobiele geluidsinstallatie
 • Wedstrijd met prijsjes
 • Demo’s
 • Lessen en/of begeleiding

Kortom veel info en veel mogelijkheden. We denken graag met u mee om er een passend evenement van te maken.

Hebben wij uw interesse gewekt?
Neem dan contact met ons op!