BMX verhuur

412Skateland heeft een breed aanbod op het gebied van BMXen. Voor beginners (kinderen), gevorderde maar ook demo parcours/rijders. Van het verhuren van BMX fietsjes/obstakels en bescherming tot een adembenemend mobiel demo parcours met demo rijders die in de top tien van Nederland rijden.

Beginners parcours
Doelgroep: midden/boven bouw basisschool (minimaal 1.10 meter lengte)

Skateland heeft een beginners BMX parcours wat bestaat diverse lage (37cm) obstakels speciaal voor het BMXen samen gesteld.

We kunnen alleen het beginners parcours afleveren, maar we kunnen ook 323fantastische BMX instructeur /begeleider meenemen, leen BMX fietsen en natuurlijk bescherming verzorgen. Het aantal obstakels en BMX fietsen zal afhangen van de beschikbare ruimte, en de doelgroep die u voor ogen heeft.

BMX Cross parcours
Doelgroep: bovenbouw basis school, onderbouw middelbare school.

In nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam en BMX Holland hebben we een uitdagend mobiel parcours ontworpen (en gebouwd) voor de iets oudere jeugd.

We verzorgen in opdracht van de gemeente Rotterdam met dit parcours 45 P1010642Rotterdamse scholen langs als voorbereiding van de UCI BMX WORLD CHAMPIONSHIPS 2014 in De Ahoy.

Het BMX Cross parcours bestaat standaard uit een start heuvel , diverse obstakels en een Wall Ride en is perfect uit te breiden met de hierboven genoemde beginners parcours obstakels.

BMX-ANWB_40 20130423_145716 P1010640 - kopie

Hebben wij uw interesse gewekt?
Neem dan contact met ons op!