Obstakels

We beschikken over ruim 40 verschillende mobiele skate-obstakels, van een super vet demoparcours tot een laag street parcours voor o.a. beginners en technische rijders.

Het meest gevraagde obstakel is het populaire combinatieparcours: 2 grote quarter pipes en de funbox. Ook het street parcours is een ijzersterke combinatie. Wij denken graag met mee om uw evenement tot een knallend (en passend) succes te maken.

Onze skate obstakels zijn gemaakt in samenwerking met de doelgroep en worden continu verbeterd om te voldoen aan de eisen van de huidige skate generatie.

Inline skaters, stunt steppers, skateboarders en BMX-ers, maar ook beginnend en gevorderd, iedereen kan zich uitleven op ons mobiele parcours. Al onze mobiele obstakels voldoen als een van de weinige aanbieders in NL aan de Europese veiligheidsnormen.

Wat kunt u van Skateland On Tour verwachten?

Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en adviseren u graag over de juiste samenstelling van de obstakels voor uw (skate)evenement. We hebben een modulair systeem waarin we de optimale samenstelling kunnen realiseren voor elke locatie en doelgroep. Met ruim 40 verschillende obstakels in de verhuur kunnen we veel uitdagingen aan.

Street parcours

Een van de meest gebruikte en verhuurde parcours van Skateland On Tour. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is dit parcours ook zeer geschikt voor beginnende skaters. Door dat de lage, losse obstakels eenvoudig te verplaatsen zijn, is het parcours ook zeer geschikt voor lessen of clinics. Het street parcours bestaat uit 7 verschillende obstakels. Skateland On Tour heeft meerdere van deze street parcours in de verhuur. En we hebben ook een mini versie van dit street parcours.

Banners-13 Banners-11

Quarter pipes

Skateland heeft twee mooie mobiele quarters. In een uurtje wordt deze set door de Skateland crew geplaatst. De quarters zijn 3,6 meter breed. De ene quarter is 1,3 meter de ander 1,8 meter hoog.

baio-rohan DSC_7757

Combinatie parcoursCombinatieset1_3

De combinatie die het meest verhuurd wordt. Wat de naam al zegt, het is een combinatie van het boven genoemde street parcours met 2 grote brede quarters en de kleine funbox. Ervaren en onervaren rijders kunnen hier de hele dag op rollen. De kleine funbox kan vervangen door de giant Funbox, een aanhanger die uitgeklapt een 47m² groot obstakel vormt. Deze combinatie wordt veel gebruikt voor demo’s en wedstrijden.

Skateland BigAirBagBiagairbag_set_v1_3

Sinds 2012 heeft Skateland een BigAirBag in de verhuur. Bij de wat grotere events en festivals is dit een absolute knaller. Niet alleen voor de rijders, maar het is ook een ontzettende eye catcher voor het publiek. De AirBag wordt standaard geleverd met een mobiele springschans. De Skateland BigAirBag is 8 bij 10 meter en geschikt voor alle vier de rolsporten (Inline skaten, skateboarden, BMXfietsen en stunt steps). De AirBag is inzetbaar voor de verhuur, behalve gedurende het eerste weekend van de maand.

Kleine funboxkl funbox

Funbox die van 2, 3 of 4 kanten aan te rijden is. Een uitdagend obstakel ook voor de nog iets minder ervaren rijders. Hoogte 0,50 meter oppervlakte 4,5 m².

Giant funboxGiant-funbox-NEW-schets-optie-2klein

Dit is een uitklapbare aanhanger en is van 2, 3 of vier kanten berijdbaar (banks en transissions). Rondom een coping van 1,20 meter hoog. De giant funbox heeft niet voor niets deze naam; uitgeklapt is hij maar liefst 47m². (6,10 bij 7,75 meter). Sinds enige tijd is de Giant Funbox uitgebreid met een hip, een box en nieuwe grindbuis. Een obstakel wat erg veel voor demo’s wordt gebruikt.

Giant FB

Back 2 Back

Een van Skateland nieuwste obstakels. Hij bestaat uit 6 koppelbaren onderdelen en een vette rail. De rail bestaat uit twee delen. Met dit obstakel kan aardig mee gevarieerd worden. Lengte van Back 2 back 4,75 hoogte van de ramps 0,6 meter en de rail 1 meter. Vooral bij de skateboarders is dit een erg geliefd obstakel.

Render opstelling 3 Render opstelling 4 Render opstelling 1

BMX, inline skates, skateboards, & steps

Voor degenen die geen materiaal hebben, heeft Skateland leen/huur materialen. Stunt skates in een verrijdbare en afsluitbare skatebox met daarin 16 paar stunt-skates (maten tussen de 29 en 48) met alle bijhorende bescherming. Skateboards, stunt steps, en BMX fietsen (alles met bescherming: elleboog-, knie, polsbescherming en helm).

Bijzonderheden

De skate-obstakels van Skateland zijn zowel buiten als binnen inzetbaar. Om goed en veilig te kunnen skaten is een vlakke (niet te ruwe) schone ondergrond nodig; het liefst asfalt. Natuurlijk hebben we wensen qua formaat van de baan, maar dat hangt van de omstandigheden en de doelgroep af. Voor de veiligheid en duidelijkheid is afzetting van de skatebaan gewenst. Dit kan, afhankelijk van de omstandigheden, met dranghekken en/of afzetlint. Het weer heeft niemand in de hand. Goed of slecht weer is het risico van de klant. We adviseren daarom om een slecht weer verzekering af te sluiten. U loopt dan geen (financieel) risico als het weer tegenvalt.

Extra materieelmobiele_geluidsset_skateland

Wat is een skate evenement zonder muziek? Skateland heeft een krachtige mobiele geluidsinstallatie met een zes kanalen mengpaneel, dubbele CD/DVD speler, twee iPod aansluitingen, draadloze microfoon, en meerdere actieve JBL boxen (400 Watt p/stuk). Geen stroom op locatie? Wij kunnen een geluid gedempte diesel generator meenemen.

Wilt u alle informatie nog eens rustig nalezen?
We sturen graag onze speciale verhuurfolder / prijslijst per post aan u op maar hier downloaden is veel sneller.

Voor een volledig overzicht; bekijk onze verhuur folder