Obstakel verhuur
Skateland on tour

Obstakel verhuur Maak van uw event een sportief succes
met de obstakels van skateland
Bekijk onze obstakels
Compleet evenement Bekijk het aanbod Big Air Bag Bekijk de bigairbag Clinics &
begeleiding
Bekijk het aanbod
Demo team Bekijk het demo team

Obstakel verhuur

Rollen op locatie? Skatebaan verhuur? Midden in het winkelcentrum? Op een beurs? Een parkeerplaats? Een (sport)hal. Of gewoon buiten bij u om de hoek? Met Skateland is dat mogelijk!

De kracht van Skateland is dat wij veel ervaring hebben met de gehele rollersport. Wij weten alles van skateboarden,  inline skaten, BMX-en en stunt steps. Deze kennis biedt ons de mogelijkheid om een klant een breed assortiment te bieden.

Skateland On Tour heeft een ruime ervaring in de verhuur van mobiele skate-obstakels op locatie. In 2014 en 2015 hebben we meer dan 168 verhuringen verzorgd met onze mobiele Skate-obstakels (grotere en kleinere verhuringen) door Nederland en België.

Of het nu gaat om een enkel obstakel, een compleet skate-evenement met muziek of een clinic, bij Skateland bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met onze skatende doelgroep, hebben we meerdere mobiele obstakels en concepten ontwikkeld.

De obstakels zijn gemaakt in samenwerking met de doelgroep en worden steeds weer verbeterd. Inline skaters, skateboarders, BMX-ers, en beginners of gevorderden, iedereen kan zich uitleven op ons mobiele parcours. Al onze mobiele obstakels voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

We denken graag met u mee om een geslaagd en sportief evenement neer te zetten. Maak gerust gebruik van onze jaren lange ervaring.

Voor een volledig overzicht; download onze verhuur folder

Referenties

De viering van Alkmaar Ontzet op 8 oktober is hét feest voor Alkmaarders, door Alkmaarders. De stad bruist en spettert van de evenementen. Al jaren is Skateland een gewaardeerd onderdeel van de dag. Niet alleen gewaardeerd door de jeugd die gebruik van het skatepark kan maken, maar ook zeker door de toeschouwers die, van jong…

Wanneer je iets leest over skaten, steppen en/of BMX(-fietsen), dan denk je al snel aan activiteiten voor de jeugd. Deels klopt dat ook, want deze activiteiten zijn inderdaad ‘zeer’ geschikt voor de jeugd. Maar ook zeer geschikt als event voor volwassenen en dat is tijdens onze Railsportdag op het sport- en evenemententerrein van Fitland Mill…

Dankzij de kennis & grote collectie materialen is het elke keer weer mogelijk om een mooi skate/BMX/inline/step parcours neer te zetten tijden Breakfest voor jong en oud, beginner en gevorderd. Al jaren een vaste waarde en al jaren top! Thanks!

Voor meerdere jaren hebben wij louter positieve ervaringen gehad met Skateland. Wij organiseren jaarlijks een skate-evenement in samenwerking met Skateland en dit biedt ons naast een stukje zekerheid altijd deskundigheid en spektakel. Absoluut een organisatie waar je een te gek evenement mee kan organiseren!