Sponsors

Skateland is altijd op zoek naar sponsors, download onze sponsorbrochure of neem contact op met sponsoring@skateland.nl. Onderstaande bedrijven zijn je al voorgegaan! We zijn erg blij met hun ondersteuning.

Premium sponsors

Uw logo hier?

Uw logo hier?

Skateland partners

Uw logo hier?

Park sponsors

Uw logo hier?

Uw logo hier?

Uw logo hier?

Logo sponsors

Uw logo hier?

Uw logo hier?

Uw logo hier?

Uw logo hier?

Vrienden van Skateland

Skateland Rotterdam is een op zichzelf staande stichting die al 20 jaar draait zonder structurele subsidie en afhankelijk is van inkomsten uit het skatepark, sponsorinkomsten en vrijwillige bijdragen. We zijn er voor iedereen die plezier beleeft aan urban rolsporten. In de opbouw van het park is rekening gehouden met alle gebruikers wat zorgt voor een diversiteit aan bezoekers. NIet alleen qua sport, maar ook qua leeftijd en woonplaats. Skateland is een aantrekkelijke partner om in contact te komen met deze lastig te bereiken doelgroepen van  urban sporters. Bij Skateland komen al deze verschillende sporters bij elkaar op één vaste plek, en biedt daarmee de uitgelezen kans om ze te bereiken.

Skateland gelooft in meerjarige partnerships met haar sponsoren, met als belangrijkste doe een actieve bijdrage te leveren aan een leuke, ongedwongen en sportieve vrijetijdsbesteding voor kinderen en jongeren in de vorm van diverse rolsporten, zoals skateboarden, stunsteppen, BMX-en of inline skaten. De uiteindelijke invulling van een sponsorpakket gaat in overleg en is maatwerk, waarbij sponsoring in zowel geld, natura of andere wijze mogelijk is.