Scholen

Op school of in Skateland?

Skateland staat gelijk aan beleving en ontwikkeling. Ontwikkeling kan plaatsvinden op school, op de skatebaan en bij ons in Skateland. Wij proberen dagelijks een manier te vinden om bij te dragen aan de sportieve ontwikkeling van de leerlingen. Hierbij maakt het niet uit of de school naar Skateland komt of Skateland naar een school. Als we maar bij elkaar zijn!

In het keuzemenu hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden in lespakketten. Alle lespakketten zijn didactisch onderbouwd. Wij erkennen dat alle leerlingen over verschillende motorische vaardigheden beschikken. Hierdoor is er rekening gehouden met differentiatie mogelijkheden tijdens de lessen, zodat iedere leerling op zijn/haar eigen niveau kan presteren. Ieder arrangement kan in overleg worden aangepast, zo leveren wij maatwerk voor iedere school.

Belangrijk

  • De activiteit vindt plaats op een vlakke en verharde ondergrond
  • De leerlingen zijn verplicht om dichte schoenen te dragen
  • Het dragen van de beschermingspakketten is verplicht
  • Gebruik van eigen stuntstep is toegestaan, mits goedgekeurd door de instructeur.
  • Minimaal 1 begeleider aanwezig vanuit uw school
  • 50% kortingskaart op entree voor enthousiaste leerlingen
ArrangementPrijs TijdsduurLocatie
Arrangement 1A€240,001,5 uurSkateland
Arrangement 1B€295,001,5 uurSkateland
Arrangement 2A€360,002,5 uurSkateland
Arrangement 2B€415,002,5 uurSkateland
Arrangement 3A€480,003,5 uurSkateland
Arrangement 3B€535,003,5 uurSkateland
Arrangement 4€460,002,5 uurSkateland
Arrangement 5€495,004 uurUw locatie
Arrangement 6€595,007 uurUw locatie
Arrangement 7€560,004 uurUw locatie
Arrangement 8€660,007 uurUw locatie
*Prijzen zijn inclusief BTW

Arrangementen in Skateland

Arrangement 1:

De leerlingen krijgen les in 1 sport. De keuze bestaat uit een unieke skateboard, step of BMX-les voorzien van 1 instructeur die gespecialiseerd zijn in de gekozen discipline. Alle materialen inbegrepen.

1A – Maximaal 15 personen: €240,00
1B – Maximaal 30 personen: €295,00
Tijdsduur: 1,5 uur

Arrangement 2:

De leerlingen krijgen les in 2 sporten. De keuze bestaat uit een unieke skateboard, step of BMX-les voorzien van 2 instructeurs die gespecialiseerd zijn in de gekozen disciplines. Alle materialen inbegrepen.

2A – Maximaal 15 personen: €360,00
2B – Maximaal 30 personen: €415,00
Tijdsduur: 2,5 uur

Arrangement 3:

De leerlingen krijgen les in 3 sporten. De leerlingen gaan skateboarden, stuntsteppen en BMX’en. Elke discipline zal begeleid worden door verschillende instructeurs die gespecialiseerd zijn in iedere discipline. Alle materialen inbegrepen.

3A – Maximaal 15 personen: €480,00
3B – Maximaal 30 personen: €535,00
Tijdsduur: 3,5 uur

Arrangement 4: Voor de sportklas

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor leerlingen van de sportklas. De leerlingen zullen 2 sporten naar keuze gaan beoefenen. De keuze bestaat uit skateboarden, stuntsteppen en BMX’en. Naast de praktijkles, wordt er ook een theorieles aangeboden. De theorieles vindt plaats in Skateland. Tijdens de les krijgen de leerlingen een versnapering en een drankje aangeboden. Alle materialen inbegrepen.

Opties voor de theorieles:

  • Val preventie: Het komt natuurlijk wel eens voor tijdens het skaten dat je valt. Het is mogelijk om jezelf bepaalde dingen aan te leren tijdens een val, waardoor de val minder fysiek gevaar kan leveren. Met de korte workshop hopen wij dat de kinderen zelfverzekerder skaten en op een correcte manier vallen.
  • Trainingsschema’s: Tijdens deze workshop leer je hoe je een goede persoonlijke trainingsschema maakt en worden er een aantal tips gegeven hoe je er ook voor kan zorgen dat je je aan je trainingsschema houdt.
  • Teambuilding: Voor grote groepen is teambuilding nooit een gek idee, want zowel op scholen, als later op je werk, etc. kan je in contact met mensen en dan is het wel handig dat je goed met elkaar kan opschieten. Het is hierbij wel van belang dat je denkt aan het teambelang boven eigen belang. Dit kan je doen door bijvoorbeeld met zijn 3’en met 2 skateboards naar de overkant te gaan.

Alle theorielessen duren 20-30 minuten

Arrangement 5: (Primair onderwijs)

Dit arrangement is speciaal samengesteld om op het schoolplein van een basisschool een sportieve activiteit te organiseren. Zo komen wij met een skatebaan, 15 stuntsteps en 30 beschermingspakketten naar uw schoolplein toe. Hier worden gedurende een periode van 4 uur, stuntsteplessen gegeven door onze stepinstructeur. Aan deze les kunnen maximaal 30 leerlingen deelnemen. De skatebaan bestaat uit verschillende laagdrempelige obstakels die in beweegbanen zal worden geplaatst.

Tijdsduur: 4 uur
5 – Maximaal 30 personen: €495,00

Arrangement 6: (Primair onderwijs)

Dit arrangement is speciaal samengesteld om op het schoolplein van een basisschool een sportieve activiteit te organiseren. Zo komen wij met een skatebaan, 15 stuntsteps en 30 beschermingspakketten naar uw schoolplein toe. Hier worden gedurende een periode van 7 uur, stuntsteplessen gegeven door onze stepinstructeur. Aan deze les kunnen maximaal 30 leerlingen deelnemen. De skatebaan bestaat uit verschillende laagdrempelige obstakels die in beweegbanen zal worden geplaatst.

Tijdsduur: 7 uur
6 – Maximaal 30 personen: €595,00

Arrangement 7: (Voortgezet onderwijs)

Dit arrangement is speciaal samengesteld om op het schoolplein van een middelbare school een sportieve activiteit te organiseren. Zo komen wij met een skatebaan, 15 stuntsteps en 30 beschermingspakketten naar uw schoolplein toe. Hier worden gedurende een periode van 4 uur, stuntsteplessen gegeven door onze stepinstructeur. Aan deze les kunnen maximaal 30 leerlingen deelnemen. De skatebaan bestaat uit verschillende laagdrempelige en uitdagende obstakels die in beweegbanen zal worden geplaatst.

Tijdsduur: 4 uur
7 – Maximaal 30 personen per les: €560,00

Arrangement 8: (Voortgezet onderwijs)

Dit arrangement is speciaal samengesteld om op het schoolplein van een middelbare school een sportieve activiteit te organiseren. Zo komen wij met een skatebaan, 15 stuntsteps en 30 beschermingspakketten naar uw schoolplein toe. Hier worden gedurende een periode van 7 uur, stuntsteplessen gegeven door onze stepinstructeur. Aan deze les kunnen maximaal 30 leerlingen deelnemen. De skatebaan bestaat uit verschillende laagdrempelige en uitdagende obstakels die in beweegbanen zal worden geplaatst.

Tijdsduur: 7 uur
8 – Maximaal 30 personen per les: €660,00

Contact informatie

Wenst u één van de bovenstaande diensten te willen afnemen. Kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om er een fantastische dag van te maken! Neem bij vragen gerust contact op!

Telefoonnummer: 010 411 3413
E-mail: xander(a)skateland.nl / info(a)skateland.nl