Skateboard les

Nieuwe skateboardschool!

Vanaf 7 april worden de skateboardlessen geven door Skateboardschool Rotterdam. Skateland is super blij met deze samenwerking en kan niet wachten om al die nieuwe talentjes te zien rollen door het park!

Op zondag 17 en 24 maart zijn er gratis proeflessen voor iedereen! Geef je op voor een van de lessen of voor allemaal door hier te klikken.

Tot en met 10 maart zijn er ook nog gewoon lessen 

Tijdens de skateboard les leren wij je diverse trucs, waardoor je zelf of met anderen weer verder kan blijven leren in deze mooie sport. Leren skateboarden is namelijk niet makkelijk, het is een sport voor echte doorzetters.

Kosten

De kosten voor de groepslessen bedragen €21,- euro per les. Bovendien is bij de lessen een beker drinken en entree voor het skatepark inbegrepen.

Tijden

De skateboard lessen worden wekelijks op zondagochtend gegeven en duren twee uur, de deuren gaan open om 10:50 uur. Vervolgens duurt de les van 11:00 t/m 13:00 uur. Hierna ben je vrij om de rest van de dag in Skateland blijven oefenen en rond rijden.

Belangrijk!

Tijdens de lessen is er geen vrije inloop, je moet je van te voren aanmelden en betalen. Want dit is noodzakelijk om de les te kunnen volgen. Daarnaast is het maximum aantal deelnemers per les 20 en hier bij geld; vol is vol. Ondertussen worden de lessen wekelijks op zondag gegeven, maar houd voor de zekerheid de website in de gaten.

Instructeur

Ondertussen werken wij met de beste instructeur van Nederland; Sidney Latuperissa

Lessen kaart

Ook is het mogelijk om een lessen kaart aanschaffen die je de mogelijkheid biedt om 5 of 3 skateboard lessen te komen volgen. Vijf lessen voor € 82,50 of drie lessen voor € 52,50 Koop daarom nu een lessen kaart voor de skateboard lessen! Want door vaker onder begeleiding te oefenen leer je sneller.

Bescherming

Tijdens de lessen is het dragen van bescherming (helm, knie en elleboog beschermers) verplicht. En het daarbij inleveren van een borg. Zo bedragen de kosten voor verhuur; helm €1, knie bescherming €1, elleboog bescherming €1 en een skateboard €3.