BNK: alles wat je moet weten

Aankomend weekend is het BNK scoot weer terug bij ons in het park. Hier kun je alle informatie vinden die je moet weten.

Zaterdag 23 & zondag 24 oktober: BNK scoot
Aankomend weekend zal dan het daadwerkelijke BNK scoot plaatsvinden bij ons in het park. Dit is het Belgisch Nederlands kampioenschap stuntsteppen. Voor dit event zal het park Scoot only zijn! Alleen steppers en toeschouwers zijn voor die dag dus toegestaan.

Hou rekening de Marathon van Rotterdam!

Gedurende het BNK vindt ook de Marathon van Rotterdam plaats. Houd daarom rekening met de routes die afgesloten zullen zijn voor de marathon.

Rotterdam onderweg meldt dat de Willemsbrug altijd open blijft, dus zijn we via de oranjeboomstraat bereikbaar. Ook verwacht Rotterdam onderweg rond 12:30 de stadionweg weer vrij te hebben staan op zondag 24 oktober. Voor de deelnemers raden wij aan om ruim van te voren te vertrekken omdat veel wegen afgesloten zullen zijn gedurende de marathon!

Hierbeneden de kaart van de route:

Voor deelnemers:
Er zijn drie verschillende categorieën waar je aan mee kunt doen:

ROOKIES (-13)
Voor deelnemers die in 2021 jonger dan 13 zijn of 13 jaar worden.
AMATEUR (+13)
Voor deelnemers die te oud zijn voor rookies, maar niet op het niveau van pro zitten.
PRO
Voor ervaren deelnemers. Hier vallen de cash prijzen te winnen.
DAMES
Voor alle vrouwelijke deelnemers.

Wil jij jezelf testen tegen andere steppers uit Nederland en België? Schrijf je dan in voor het BNK! Je kunt je hier inschrijven.

Een deel van het park zal vrijgehouden worden voor de wedstrijden, wel is het mogelijk om als bezoeker op andere delen van het park te komen steppen. LET OP, het park is tijdens de scootweek SCOOT ONLY.

Om mee te doen aan de wedstrijd dien je jezelf in te schrijven bij de organisator (de link staat hierboven) en de

Voor ouders/toeschouwers:
U kunt gerust komen kijken naar de deelnemers. Toeschouwers hoeven GEEN entree te betalen.

Bij deelname aan de Scootweek doe je niet automatisch mee aan het BNK! Wil je meedoen aan de scootweek, dan kun je jezelf inschrijven via onze website.

Coronaregels:
Iedereen is welkom in Skateland. Bij bezoek van het BNK zullen wij niet bij entree controleren op je Coronapas, wel zijn we verplicht om deze te controleren wanneer je komt zitten in onze kantine. Maar voor alle overige faciliteiten binnen ons park is voor iedereen toegang.

Wel vragen we je vriendelijk om je contactgegevens achter te laten bij de entree.
Klik hier voor meer info over de Coronaregels

Voor meer informatie over het BNK:
Klik hier