3 t/m 5 september: Teenage Riot

Het grootste internationale skateboard event tot 18 jaar is weer terug! Teenage Riot 2021 vind plaats op 3, 4 & 5 september in Skateland Rotterdam. Are you ready? Naast vele productprijzen zijn er ook cash en vette goodies in verschillende categorieën te winnen ter waarde van €4.000 ,- . De winnaar van Riot Open gaat naar huis met een prijzenpot van €1.000,- cash. Dit wil je niet missen! Schrijf je hier in!

Over Teenage Riot
Teenage Riot is de grootste Europese skateboard contest voor onder 18 jaar. Het niveau ligt hoog, de deelnemers zijn stuk voor stuk kids met talent en vooral heel veel lef. De internationale top doet mee, dus wie weet zie je hier wel de toekomstige Olympisch kampioen in actie. DJ Roodbaard draaide pasgeleden nog op de Olympische spelen en nu komt hij Teenage Riot voorzien van de beste hits. Kortom: een bijzondere gebeurtenis om aan deel te nemen of te komen bekijken!

Praktische informatie
Zaterdag (4 sep) en zondag (5 sep) is Skateland vanaf 09:00 uur open. Op zaterdagavond blijft Skateland geopend tot 23:00. Check het volledige programma hier. Op vrijdag (3 sep) is er tijd om te trainen en in de avond organiseert Teenage Riot een Best Trick contest. Het dragen van een helm is niet verplicht, maar raden we zeker aan. Inschrijven voor Teenage Riot kost €12,50, inclusief een drankje en eten. Deze kosten worden betaald op de dag zelf. Je vindt alle info en het inschrijfformulier op de website van Teenage Riot. Stuur je tofste skateboard foto naar info@teenageriotskateboarding.com, Teenage Riot plaatst deze op hun Instagram- en Facebookpagina’s. Mocht je nog vragen hebben neem dan vooral contact op via: teenageriotskateboarding

Coronaregels
Dit jaar verloopt Teenage Riot net ietsjes anders dan de afgelopen edities ivm Corona. Hou altijd 1,5m afstand van elkaar, volg de instructies in het park op en van iedereen wordt gevraagd persoonlijke gegevens zoals naam & telefoonnummer af te geven.

Betaald parkeren Bij het skatepark is voldoende plaats om te parkeren. Kosten: €2,50 per uur.

Skateboard video game contest
Er wordt ook een skateboard videogame contest georganiseerd. Binnenkort meer info.

Klik hier om terug te gaan naar het hele programma van de RSCW week.