Miniramp warriors verslag en foto’s

Vrijdagavond 16 juni ging het los in de miniramp van Skateland.Een compleet nieuw wedstrijd systeem waarin na de voorronde 1 tegen 1 werd gebattled. We hadden een mooie opkomst met zo’n 30 riders die steden om de prijzen en de titel Miniramp Warrior 2017. Alle riders hebben een vette avond gehad en het was echt een goede sfeer!

7 t/m 11 jaar
Bij de jongste rijders was het de 11 jarige Victor van Lent uit Voorburg die tot de favorieten behoorde, hij won uiteindelijk de titel. Maar niet zonder strijd! De verrassing van de avond in deze categorie was de jonge ripper Amir Smeilie (8) hij werd bij zijn eerste wedstrijd ooit 2e! De 3e plek was voor Daimen van der Vossen.

12 t/m 14 jaar
Bij de categorie 12 t/m 14 was de strijd aan, de grootste categorie en wat een niveau! Al bij de voorrondes was het duidelijk dat de ranking erg belangrijk was om bij de top 4 te komen. Er waren stevige battles bij en bij de laatste 8 werd het steeds spannender. Het was uiteindelijk Boris Witlox die de meeste battles wist te winnen! De 2e plaats was voor Tristan Dijkstra, de derde plek voor Sami Mertens uit België en Arthur Libregts reed super goed maar moest toch genoegen nemen met de 4e plaats.

15 jaar en ouder
Bij 15+ waren het zeker niet de minste die deelnamen! Wat een niveau en mooi om te zien dat zowel de streetriders als de parkriders de strijd aan gingen. Er zaten battles bij waar de jury zeker niet unaniem over was waardoor het erg spannend was. De strijd om plek 3 was een mooie tussen de ‘streeters’ Max Snijders en Robert Buitendijk. Het was Robert die er met de 3e plek vandoor ging. De winnaar van de grote finale was Timon van de Kamp die zo’n diversiteit aan tricks liet zien en de minste fouten maakte! De de spanning was om te snijden want de uiteindelijke nummer 2; Gio da Cruz Lopez bracht zeker zijn A game en kwam maar net iets te kort.

Een hele vette wedstrijd en met een goede sfeer! Deze zou zomaar eens volgend jaar weer terug kunnen komen! Props voor Djael voor het initiatief! De Miniramp Warriors wedstrijd werd mogelijk gemaakt door: Madd Gear Pro, Eagle Supply, Prostuntstep.nl en Skateland.