Step les

Wil jij beter leren steppen? Bij Skateland helpen we je graag met onze speciale step lessen. Tijdens deze lessen leren we je de technieken om je verder te kunnen ontwikkelen en kom je steeds aan moeilijkere trucs toe. Ook is het mogelijk om tijdens de lessen specifieke trucks te leren, deze kun je tijdens de les aanvragen. Tijdens de lessen zullen wij (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) met twee groepen en instructeurs werken. Een van de groepen krijgt les voor beginners, de andere groep krijgt les voor gevorderden. Weer of geen weer, de stuntstep lessen in het 2600m² grote indoor skatepark gaan altijd door!

Step les voor beginners

De lessen voor beginners zijn te volgen door kinderen vanaf 7 jaar oud. Tijdens de les beginnen wij bij de beginselen en gaandeweg maken wij de trucks steeds uitdagender. Je leert controle krijgen over je step en wij leren je de basistechnieken om de step te gebruiken in het skatepark. Het doel voor de beginners is om uiteindelijk alle obstakels in Skateland te leren rijden.

Step les voor licht gevorderden

De licht gevorderden worden ondersteund bij het leren van nieuwe trucks. Want je kunt al een gave trick, maar er is nog veel meer! Zo leren wij je park, street of flat rijden en zorgen wij ervoor dat je klaar bent om aan een stuntstep wedstrijd te kunnen deelnemen. Kan jij een tailwhip? Dan raden we je aan om deel te nemen aan deze groep. Geef vooral aan het begin van de les aan wat je wil leren, zodat we dit tijdens de les kunnen behandelen.

Kosten

De kosten voor de groepslessen bedragen € 21,- euro per les. Bij deze prijs is entree tot het skatepark en een beker drinken inbegrepen.

Tijden

De step lessen worden wekelijks op zaterdagochtend gegeven en duren 1,5 uur. De deuren gaan open om 11:15 uur en de les duurt van 11:30 t/m 13:00 uur. Hierna ben je vrij om de rest van de dag in Skateland blijven oefenen en rond rijden.

Belangrijk!

Tijdens de lessen is er geen vrije inloop, je moet je van te voren aanmelden en betalen. Dit is noodzakelijk om een les te kunnen volgen. Daarnaast kunnen er maximaal 30 deelnemers per les meedoen en hier bij geldt: vol is vol. Meld je minimaal 24 uur van te voren aan (vrijdag ochtend voor 12:00 uur). Houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen in tijden of lesdagen. En houd er rekening mee dat je step voldoet aan ons step beleid.

Bescherming

Tijdens de lessen is het dragen van een helm, elleboog- en kniebeschermers verplicht! Deze kunnen ook voor een lage prijs bij Skateland worden gehuurd, net als (MGP of Chilli) stunt steps. Zo bedragen de kosten voor verhuur: helm € 1, kniebescherming € 1, stunt step € 5.

Instructeurs

Wij werken met de beste instructeurs van Nederland. Daarbij zijn wij in Nederland begonnen met het aanbieden van step lessen en we hebben hier dus ook veel ervaring mee.

Interesse? Koop een les online
Vragen? Neem contact met ons op of mail naar skateschool@skateland.nl.