Tijdens de schoolvakanties organiseert Skateland de Skateweek!

Wat ga je doen tijdens de Skateweek?
De Skateweek is een meerdaagse serie skateboardlessen waarbij je verdeeld wordt in groepen aan de hand van leeftijd en niveau. Je krijgt les van een professionele skateboard instructeur en aan het eind is er ook een eindspel.

Tussendoor hebben we pauze waarbij we gezamenlijk lunch eten. Wij zorgen voor alle eten en drinken, zelf hoef je niks te doen!

Er is maar beperkt plaats, schrijf je dus snel in!

Voor wie is de Skateweek?
De Skateweek is voor zowel beginnende als gevorderde skaters van 6 tot en met 16 jaar. Ons doel is om de Skateweek voor iedereen leuk en uitdagend in te richten met de focus op plezier en progressie.

Wanneer is de Skateweek?
De Skateweek vindt plaats tijdens de schoolvakanties.

De volgende Skateweek is op:
– maandag 16 oktober
– dinsdag 17 oktober
– woensdag 18 oktober
– donderdag 19 oktober

Het programma is elke dag van 9:30 tot 12:30.

Wat zijn de kosten?
Kosten per dag zijn €40. Kies zelf welke en hoeveel dagen je meedoet. Bijboeken tijdens de Skateweek is mogelijk indien er nog voldoende plek is. Alles is geheel verzorgd, inclusief eten en drinken tijdens de pauzes.

Heb je zelf nog geen eigen materialen?  Indien nodig kan je kosteloos gebruik maken van onze skateboards en bescherming. Het dragen van bescherming is verplicht. Het is tevens ook mogelijk in Skateland een skateboard en bescherming aan te schaffen.