Skateboard les

Skateboardschool Rotterdam

De skateboardlessen worden aangeboden door skateboardschool Skate Days. Elke week kan je in Skateland les volgen op je eigen niveau. Kom je ook met ons skaten?

Onze skateboardschool is er voor iedereen die kennis wil maken met skateboarden of zich verder wil ontwikkelen als skater. Onze jeugdlessen zijn vanaf 6 jaar. Wij geven ook speciale lessen aan volwassen van 18 jaar en ouder. 

Voor wie zijn de lessen?

De skatelessen zijn bedoeld voor skaters van alle niveaus en leeftijden vanaf 6 jaar. Als je nog nooit hebt geskatet, leren wij je de basis. Als je al iets meer ervaring hebt, gaan we oefenen op de obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter? Dan maken we het moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren!

Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, skateboardschool Skate Days zorgt voor al het benodigde materiaal en bescherming.

Wat staat er op het programma?

Elke les draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Tijdens een les leer je je skatevaardigheden verbeteren, maar dat is niet alles. Door veel te skaten bouw je ook zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en conditie op. Je wordt begeleid door een ervaren skateboardleraar. Wij bieden een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveaus van de deelnemende skaters.

Een proefles volgen?

Je kan een gratis proefles bij ons volgen op meerdere momenten in het jaar. En kies je ervoor om les te gaan volgen? Dan weten wij al wat jouw niveau is en kunnen wij jou indelen in een groep met hetzelfde niveau. Handig!

Tijdens de proeflessen zijn skateboards en bescherming kosteloos beschikbaar voor alle deelnemers.

Meer informatie over de lessen vind je hier

Wat zijn de tijden?

De skateboardlessen worden wekelijks op dinsdag en zondag gegeven. Kijk op de website van Skate Days voor meer informatie en meld je aan.

Belangrijk!

Tijdens de lessen is er geen vrije inloop, je moet je van te voren en betalen. Want dit is noodzakelijk om de les te kunnen volgen. Ondertussen worden de lessen wekelijks in series op zondag gegeven.