Skateboard les

Skateboardschool Rotterdam

Vanaf heden worden de skateboardlessen aangeboden door Skateboardschool Rotterdam een onderdeel van Skate Days. Skateland is trots op deze samenwerking en kan niet wachten om al die nieuwe talentjes te zien rollen door het park!

Onze skateboardschool is er voor iedereen die wil kennismaken met skateboarden of zich verder wil ontwikkelen als skater. Onze jeugdlessen zijn vanaf 6 jaar en volwassenenles is vanaf 18 jaar.

Voor wie zijn de lessen?

De skatelessen zijn bedoeld voor skaters van alle niveaus en leeftijden vanaf 6 jaar. Als je nog nooit hebt geskate leren wij je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren!

Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, Skateboardschool Rotterdam zorgt voor al het benodigde materiaal en bescherming.

Wat staat er op het programma?

Elke les draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Tijdens een skateboardles leer je je skatevaardigheden verbeteren. Maar dat niet alleen: door veel te skaten bouw je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en conditie op. Je wordt begeleid door een ervaren skateboardleraar. Wij hebben een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveau’s van de deelnemende skaters.

Een proefles volgen?

Je kan een gratis proefles volgen bij ons. Als je daarna ervoor kiest om lessen te volgen weten we wat jouw niveau is. Dan kunnen we jou in een groep indelen waar jij het meeste kan leren. Handig!

Een proefles kost € 5. Met de Rotterdampas is een proefles gratis.

Tijdens de proeflessen zijn skateboards en bescherming kosteloos beschikbaar voor alle deelnemers.

Wat zijn de tijden?

De skateboard lessen worden wekelijks op zondagochtend gegeven. Via de website van Skateboardschool Rotterdam kan je alle informatie krijgen en je aanmelden.

Belangrijk!

Tijdens de lessen is er geen vrije inloop, je moet je van te voren en betalen. Want dit is noodzakelijk om de les te kunnen volgen. Ondertussen worden de lessen wekelijks in series op zondag gegeven.