Tijdens de schoolvakanties organiseert Skateland de Scootweek!

Wat ga je doen tijdens de Scootweek?
De Scootweek is een meerdaags evenement waarbij stuntsteplessen, spellen, wedstrijdjes en andere activiteiten georganiseerd worden. De activiteiten worden door meerdere professionele instructeurs begeleid.

Tussen de activiteiten door zijn er verschillende pauzes waarbij je eten en drinken krijgt. Wij verzorgen al het eten en drinken dus je hoeft zelf niets te regelen.

Er is maar beperkt plaats, schrijf je dus snel in!

Voor wie is de Scootweek?
De Scootweek is voor zowel beginnende als gevorderde steppers van 6 tot en met 16 jaar. Ons doel is om de Scootweek voor iedereen leuk en uitdagend in te richten met de focus op plezier en progressie.

Wanneer is de Scootweek?
De Scootweek vindt plaats tijdens de schoolvakanties.

De volgende Scootweek is op:
– maandag 10 juli
– dinsdag 11 juli
– woensdag 12 juli
– donderdag 13 juli

– maandag 7 augustus
– dinsdag 8 augustus
– woensdag 9 augustus
– donderdag 10 augustus

Het programma is elke dag van 9:00 tot 12:30.

Wat zijn de kosten?
Kosten per dag zijn € 35. Kies zelf welke en hoeveel dagen je meedoet. Bijboeken tijdens de Scootweek is mogelijk indien er nog voldoende plek is. Alles is geheel verzorgd, inclusief eten en drinken tijdens de pauzes.

Heb je zelf nog geen eigen materialen? Indien nodig kan je kosteloos gebruik maken van onze steps en bescherming. Het dragen van bescherming is verplicht. Het is tevens ook mogelijk in Skateland een stuntstep en bescherming aan te schaffen.