Lessen

Stunt step lessen voor beginners en gevorderden worden wekelijks aangeboden op de zaterdagochtend. Het is belangrijk dat je vooraf je les boekt via de shop.

Wekelijks aanbod

Les / cursus op aanvraag

Voor jongeren & volwassenen:

  • Introductie les inlineskaten
  • Safe skate clinics (e.v. op locatie)

Voor jeugd & jongeren:

Heb je interesse in één van de bovenstaande cursussen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met op via het contact formulier, mail naar skateschool@skateland.nl of bel ons via 010-4113413.

Wat kan je verwachten?

Ons wekelijks cursusaanbod bestaat op dit moment uit step lessen die standaard worden gegeven in onze indoor skatehal in Rotterdam of bij u op locatie. Elke cursus bevat een aantal oefeningen die het veilig skaten van de deelnemers waarborgt.

Onze skateschool bestaat uit ervaren en goed opgeleide instructeurs die actief skateboarden, steppen, inline skaten of BMX-en. Wij geven al cursussen sinds de oprichting in 1995 en wij zijn actief betrokken bij de ontwikkelingen van rolsporten.

Voor het onderwijs, buurthuizen, clubs of groepen kunnen wij een recreatief en/of educatief programma op maat maken.

Skateboard lessen

De skateboardlessen worden aangeboden door skateboardschool Skate Days. Elke week kan  je in Skateland les volgen op je eigen niveau, er zijn lessen voor de jeugd en voor volwassenen. Kom je ook met ons skaten?                                                                   

Skateland shop

Meld je aan en bestel je les direct online!