Lessen

Stunt step lessen voor beginners en gevorderden worden wekelijks aangeboden op de zaterdagochtend. Het is belangrijk dat je vooraf je les boekt via de shop.

Wekelijks aanbod

Les / cursus op aanvraag

Voor jongeren & volwassenen:

  • Introductie les inlineskaten
  • Safe skate clinics (e.v. op locatie)

Voor jeugd & jongeren:

Heb je interesse in één van de bovenstaande cursussen of wil je graag meer informatie? Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar skateschool@skateland.nl of bel ons via 010-4113413.

Wat kan je verwachten?

Ons wekelijkse cursusaanbod bestaat momenteel uit step lessen die worden gegeven in onze indoor skatehal in Rotterdam of bij u op locatie. Elke cursus bevat een aantal oefeningen die de veiligheid van de deelnemers waarborgen.

Onze skateschool wordt gekenmerkt door de ervaren en goed opgeleide instructeurs die actief skateboarden, steppen, inline skaten of BMX-en. Wij geven al cursussen sinds onze oprichting in 1995 en daarnaast zijn wij actief betrokken bij de ontwikkelingen van rolsporten.

Voor het onderwijs, buurthuizen, clubs of groepen kunnen wij een recreatief en/of educatief programma op maat maken.

Skateboardlessen

De skateboardlessen worden aangeboden door skateboardschool Skate Days. Elke week kan je in Skateland les volgen op je eigen niveau. Er zijn lessen voor de jeugd en voor volwassenen. Kom je ook met ons skaten?                                                                   

Skateland shop

Meld je aan en bestel je les direct online!