Steples

Stunt step lessen

  • Er worden wekelijks op zondag lessen gegeven.

* Nieuw!* Boek nu je les eenvoudig en snel via onze webshop!

Stunt step les, weer of geen weer lessen gaan altijd door –  INDOOR (2600m2)

Zou jij graag beter willen leren steppen? Dan willen wij jouw hier graag bij helpen en daarom is het mogelijk om bij Skateland step lessen te komen volgen. De step lessen bieden ondersteuning om de technieken op de step verder te kunnen ontwikkelen. Met deze begeleiding blijf je niet hangen, en kom je steeds aan betere en moeilijkere trucks toe. Het is mogelijk om tijdens de lessen specifieke trucks te leren, deze kun je tijdens de les aanvragen. We zullen tijdens de lessen (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) met twee groepen en instructeurs werken. De lessen bieden wij op twee verschillende manieren aan; les voor beginners met een minimum leeftijd van 7 jaar en les voor de licht gevorderden. Waarbij de licht gevorderde minimaal een ‘tailwhip’ moeten kunnen.

Les voor beginners
De lessen voor beginners zijn te volgen door kinderen met een minimum leeftijd vanaf 7 jaar oud. Tijdens de les beginnen we van af het begin af aan en maken we de trucks steeds uitdagender. Tijdens de lessen leer je controle krijgen over de step en de basis technieken om gebruik te kunnen maken van de step en het skatepark. Het is voor de beginners de bedoeling dat ze tijdens de step les leren om op alle obstakels in Skateland te leren rijden.

Les voor licht gevorderden
De licht gevorderden worden ondersteund bij het leren van nieuwe trucks. Je kunt al een ‘tailwhip’, maar er is meer! Wij leren je park, street of flat rijden en zorgen er voor dat je klaar bent om aan een wedstrijd deel te kunnen nemen. Geef vooral aan de instructeur aan wat je wilt leren zodat we dit tijdens de les kunnen behandelen.

Kosten
De kosten voor de groepslessen bedragen 20,00 euro per les. Bij de lessen is een beker drinken inbegrepen.

Let op! Het is geen vrije inloop je moet je van te voren aanmelden en betalen, dit is noodzakelijk om de les te kunnen volgen!

Tijden
De step lessen duren twee uur, de deuren gaan open om 10:50 uur. De les duurt van 11:00 t/m 13:00 uur. Na de les ben je vrij om de rest van de dag gratis in Skateland blijven oefenen en rond rijden.

Instructeurs
We werken met de beste stunt steppers van Nederland als instructeurs. Wij van Skateland zijn in Nederland begonnen met stunt step lessen en hebben hier dus ook de meeste ervaring mee.

Belangrijk!
Het maximum aantal deelnemers per les is 20 en hier bij geld; vol is vol. De lessen worden regelmatig gegeven, houd hiervoor de website in de gaten. Voor meer informatie over wanneer de groepslessen worden aangeboden moet je de Skateland website in de gaten houden.

Bescherming
Tijdens de lessen is het dragen van een helm en knie beschermers verplicht! Deze kunnen eventueel voor een lage prijs bij Skateland gehuurd worden, evenals (MGP of Chilli) stunt steps. Kosten verhuur: Helm; 1 euro, Knie bescherming; 1 euro, Stunt step; 5 euro.

Heb je interesse in het volgens van een step les? Meld je dan aan via: skateschool@skateland.nl.

Online aanmelden?
Schrijf je nu in!