Skateboard les

Skateboard lessen:

  • er worden wekelijks op zondag lessen gegeven.

Boek je les snel een eenvoudig in onze webshop!

Leren skateboarden is niet makkelijk, het is een sport voor echte doorzetters. Tijdens deze clinic leren wij je diverse trucs, waardoor je zelf of met anderen weer verder kan blijven leren in deze mooie sport. Meld je aan (verplicht) door je online in te schrijven of een mailtje te sturen en kom onder begeleiding oefenen op je board.

Belangrijk!
Minimumleeftijd is 7 jaar. Als je je aanmeld voor de skateboardles(sen), laat even weten welke data je mee wilt doen. Schrijf dit bij de ‘opmerkingen’ en zet a.u.b. je telefoonnummer er bij.

Kosten
Losse les € 20,-*
Knipkaart voor 3 lessen € 50,-*
*opgave vooraf.

Tijden
De skateboard lessen duren twee uur, de deuren gaan open om 10:50 uur. De les duurt van 11:00 t/m 13:00 uur. Na de les ben je vrij om de rest van de dag gratis in Skateland blijven oefenen en rond rijden.

Instructeur
Sidney Latuperissa

Knipkaart
Wij hebben dan voor jou een mooie deal in aanbod. Je kunt een knipkaart aanschaffen die je de mogelijkheid biedt om 5 of 3 skatelessen te komen volgen. Vijf lessen voor € 80 of drie lessen voor € 50, een losse les kost € 20. Koop daarom nu een knipkaart voor de skateboard lessen! Want door vaker te oefenen onder begeleiding leer je sneller.

Huur materiaal
Tijdens de lessen is het dragen van bescherming (helm, knie en elleboog beschermers) verplicht. En het daarbij inleveren van een borg.

  • Helm; 1 euro
  • Knie bescherming; 1 euro
  • Elleboog bescherming: 1 euro
  • Skateboard; 3 euro