Inline skate les

Skateland verzorgd verschillende inline skate lessen. Hieronder een overzicht van het aanbod.

Volwassen introductie cursus

Deze introductie cursus voor volwassenen gaan we zo snel mogelijk weer starten als er voldoende deelnemers zijn. Meld je dus snel en vrijblijvend aan. Clinic duurt 2,5 uur.

Van 10.00 tot 12.30.00 zal de cursus ongeveer duren. (deur van het park gaat rond 09.45 open)

Vooral als de deelnemer nog nooit op skates of schaatsen heeft gestaan. Het voordeel van deze cursus is dat u naderhand zelfverzekerder en met meer kennis vrij op uw skates kunt bewegen.

Enkele voorbeelden van oefeningen zijn:

  • Leren vallen
  • Remmen
  • Bochten
  • Hellingen
  • Van harder oppervlak naar een zachter oppervlak

Het programma kan iets variëren tussen de Jeugd, Jongeren en volwassenen groepen. In de cursus zit inbegrepen: Tour Skates, Beschermers (knie, elleboog, pols en een helm), in de pauze kopje koffie en/of frisdrank.

Kosten zijn slechts € 25,-.

Opgave vooraf (verplicht) – Instructeur: Robert of Thomas

Privélessen zijn natuurlijk op afspraak mogelijk.

Opgave via: skateschool@skateland.nl

Beginners cursus kids

De cursus gaat starten bij voldoende inschrijvingen. De cursus bestaat uit drie lessen in Skateland Rotterdam. Per les 2 uur. In groepsverband leer je je te manoeuvreren tussen en over objecten. Basis beginselen zoals remmen, bochtjes draaien en vallen horen daarbij, maar er is nog meer. Bijvoorbeeld over verschillende oppervlaktes rijden en hellingen op en af rijden. Natuurlijk horen daar ook spellen bij en zodat er spelenderwijs geleerd wordt.

Door met ze alle intensief bezig te zijn, zul je meer zelfvertrouwen krijgen op je skates, om zelf verder veilig en anticiperend te rijden. Aan het eind van de reeks vind er dan een diploma uitreiking plaats om te vieren dat iedereen geslaagd is. Als deelnemers krijg je informatie over skates, bescherming en skatespots de Skateland Instructeur.

Minimum leeftijd: 8 jaar
Opgave vooraf (verplicht)
De cursus kost € 60,- voor drie lessen
De cursus is van 10:30 t/m 12:30 uur
Opgave via: skateschool@skateland.nl

Online aanmelden?
Schrijf je nu in!

Stunt cursus kids

Het programma van de stuntlessen is wat anders dan de gebruikelijke basislessen. De tricks en houdingen die je wilt leren behoren tot een bepaalde lifestyle / visie.

De Skateland Instructeurs hebben vroeger zelf alles geleerd door individueel tricks te leren, maar deelden dit altijd met hun eigen skategroep / vrienden. Op zo’n zelfde manier gaan de stuntlessen ook. Er zijn bepaalde beginselen die samen gedaan worden, maar vanaf les 2 zullen de deelnemers met elkaar bewegingen, tricks enz. met elkaar moeten verzinnen en zelfstandig (onder toezicht) oefenen.

De Instructeur is daar voor alle aanwijzingen, ondersteuning en stimulatie om jou veilig op weg te helpen met wat jij wilt doen, daar hoort natuurlijk ook de juiste informatie bij over materiaal en plekken om verder te oefenen.

Les van 10:30 t/m 12:30 uur
Vooraf opgeven is gewenst.
Betaling € 65,- voor 3 lessen
Maximaal aantal deelnemers: 10
instructeur: Willem of Thomas
Opgeven via: skateschool@skateland.nl