Step beleid

Eigen steps
Met een eigen step kan je elke dag terecht in Skateland. Echter zijn vouw- en/of kniksteps niet toegestaan. Afhankelijk van je ervaring kan je wel of niet op het gevorderde parcours rijden. De leiding van Skateland bepaald welke steps of wie hier aan voldoet.

Verhuur steps van Madd Gear (MGP) en Chilli
Het steppen is enorm gegroeid in Rotterdam en de rest van Nederland. Daarom is Skateland een samenwerking aangegaan met MGP Scooters en met Chilli Scooters. Momenteel heeft Skateland maar liefst 60 steps in de verhuur. Ondanks dat kan het voorkomen dat alle steps verhuurd zijn, dat risico is aanwezig. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Ervaren steppers kunnen al geruime tijd hun hart ophalen in Skateland. De meeste kunnen op een goede manier samen met bmxers, skateboarders en inliners gebruik maken van het park. Door samen goede rijlijnen te rijden. Ook komen er jonge (onervaren) kids die met hun step in Skateland komen spelen. Dit geeft weleens onveilige situaties waardoor er regels voor zijn ingesteld. Tevens maken wij je er nog graag op attent dat minimum leeftijd voor Skateland 7 jaar is.