Step beleid

Eigen steps
Met een eigen step kan je elke dag terecht in Skateland. Echter zijn vouw- en/of kniksteps niet toegestaan. Afhankelijk van je ervaring kan je wel of niet op het gevorderde parcours rijden. De leiding van Skateland bepaald welke steps geschikt zijn of wie aan het gevorderde niveau voldoet.

Verhuur steps van Madd Gear (MGP) en Chilli
Het steppen is enorm gegroeid in Rotterdam en de rest van Nederland. Daarom is Skateland een samenwerking aangegaan met MGP Scooters en Chilli Scooters. Momenteel heeft Skateland maar liefst 60 steps in de verhuur. Het kan voorkomen dat alle steps verhuurd zijn, dat risico is aanwezig. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Ervaren steppers kunnen al geruime tijd hun hart ophalen in Skateland. De meeste kunnen op een goede manier samen met bmxers, skateboarders en inliners gebruik maken van het park door samen goede rijlijnen te rijden. Ook zijn er jonge (oneveraren) kids die met hun step in Skateland komen spelen en dat geeft weleens onveilige situaties. Hiervoor hebben wij speciale regels ingesteld. Tevens maken wij je er graag op attent dat de minimum leeftijd voor Skateland 7 jaar oud is.