Inline park

 

In de herfst van 2015 heeft het inline/BMX park een flinke verbouwing ondergaan. De oude quarter combinatie achterin heeft een opknap beurt gekregen en er is een step-up bij gekomen.

In 2012 is het park grondig aangepakt sinds waarbij De roll-in naar de andere kant is verplaatst en het deel waar eerst de roll-in stond is nu verbonden met het skateboard park. Het is nu als het ware een groot park geworden. Door de koppeling van de beide parcours kunnen er betere lijnen worden gereden.

Bij het ontwerpen van het park is rekening gehouden met alle vier de doelgroepen, het blijft voor de inliners en BMX-ers het meest geschikt maar er zijn ook regelmatig skateboarders en steppers te vinden.

BMX-park
Op donderdagavond is Skateland ook geopend voor BMX-ers. BMX-en kan op donderdagen na 18:00. Pegs zijn niet toegestaan, plastic pegs met hubguards zijn wel toegestaan.
Inline/bmx park Skateland Rotterdam foto door Bart van der Putten Inline/bmx park Skateland Rotterdam foto door Bart van der Putten Inline/bmx park Skateland Rotterdam foto door Bart van der Putten DSC_0003 DSC_0031-1 DSC_0035 Inline/bmx park Skateland Rotterdam foto door Bart van der Putten Inline/bmx park Skateland Rotterdam foto door Bart van der Putten foto_1