Lessen

Stunt step lessen voor beginners en gevorderden worden wekelijks aangeboden op de zondagochtend. Het is belangrijk dat je vooraf je les boekt via de webshop of als je een knipkaart hebt vooraf een mail te sturen naar skateschool@skateland.nl

Wekelijks les / cursus aanbod:

Lessen voor jongeren & volwassenen op aanvraag:

  • Introductie les inlineskaten
  • Safe skate clinics (e.v. op locatie)

Lessen voor jeugd & jongeren op aanvraag:

Heb je interesse in één van de bovenstaande cursussen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met op via het contact formulier, mail naar skateschool@skateland.nl of bel ons via 010-4113413.

Wat kan je verwachten?
Ons wekelijks cursusaanbod bestaat op dit moment uit step lessen die standaard worden gegeven in onze indoor skatehal in Rotterdam of bij u op locatie. Elke cursus bevat een aantal oefeningen die het veilig skaten van de deelnemers waarborgt.

Onze skateschool bestaat uit ervaren en goed opgeleide instructeurs die actief skateboarden, steppen, inline skaten of BMXen. Wij geven al cursussen sinds de oprichting in 1995 en wij zijn actief betrokken bij de ontwikkelingen van rolsporten.

Voor het onderwijs, buurthuizen, clubs of groepen kunnen wij een recreatief en/of educatief programma op maat maken.

Skateboard lessen

Vanaf april 2019 worden de skateboardlessen gegeven door Skateboardschool Rotterdam een onderdeel van Skatedays.nl. Skateland is trots op deze samenwerking op het Skateboard gebied.

Skateland shop

Meld je aan en bestel je les direct online!