Wilt u een sportief (kinder) feestje organiseren? Tussendoor is het ook mogelijk om even uit te rusten in de kantine. Als ouder / begeleider hoeft u zelf vrij weinig te regelen.

Speciale feestjes aanbieding: entree, eten en materiaal

  • Toegang tot Skateland (Losse toegang: € 8,00)
  • Patat met saus naar keuze
  • Snack naar keuze
  • Beker frisdrank (300cc) naar keuze
  • Een klein ijsje

Na aankomst gaat u naar een kantine medewerker en spreekt met hem of haar een tijd af om gezamenlijk te kunnen eten. U zult begrijpen dat zelf meegebrachte etenswaren niet welkom zijn in de kantine, in het skatepark (mits redelijk) is dit geen probleem. Voor taart is er natuurlijk een uitzondering, dit hoort bij een feestje, daar werken we graag aan mee, we kunnen de taart in onze koelkast bewaren en kunnen u een mes lenen, zodat u daar niet mee over straat hoeft.

U krijgt van ons een lijstje met producten die u kan laten kiezen, zoals beker (300cc) Cola, Fanta, Sprite, Appelsap of Sinaasappelsap. En er kan gekozen worden voor een patatje; mayo, curry, ketchup of zonder saus. Bij de snacks kunnen zij kiezen uit een: kroket, frikandel, kaassoufflé of een kipcorn. Als ijsje krijgen zij een raket ijsje en de jarige mag voor zichzelf een ijsje uitzoeken.