Winterfest: BMX ‘Power Hour’ 2012

Een nieuw evenement in Skateland! BMX WINTERFEST. Op zaterdag 21 januari is Skateland de hele dag geopend voor BMX-ers! Van 12.00 tot 22.00 het evenement zit bomvol van de BMX actie.

In de ochtend worden er workshops gegeven voor beginnende BMX-ers, BIG AIRBAG.COM komt langs dus er kan ook getraind worden op nieuwe tricks. Er is een sessie in de miniramp en er wordt een movie contest gehouden genaamd POWER HOUR. Er worden 3 of 4 teams uitgenodigd bestaande uit 1 filmer/editor en 3 pro riders. Zij krijgen op 21 januari per team een uur de tijd om footage te schieten welke later in een edit online komt. Op de edit kan gestemd worden en uiteindelijk wint de vetste edit.

Meer info volgt snel! Wil jij jezelf inschrijven voor de workshops? stuur dan een mailtje naar bmxwinterfest@skateland.nl


Update:

BMX Winterfest 12. Het event voor alle BMX-ers die willen overwinteren. Anders dan gewoon is er dit keer een internationale power hour competition. Daarnaastis er een best trick/ highest air competition en zijn er freestyle en flatlandingworkshops. Denk jij dat je dit aankan? Trek dan je dikste winterjas aan en kom naar Skateland! Het BMX Winterfest’12 wordt mede mogelijk gemaakt door Skateland en de Gemeente Rotterdam.

om het evenement nog vetter te maken, komt de BigAirBag langs.

deze luchtzak van 11 bij 15 meter, wordt geplaatst op de plek waar nu de kleine miniramp staat. Je kunt dus naar hartenlust je nieuwste trucks komen oefenen!

Wil jij meedoen aan de workshops? Stuur dan een mailtje naar bmxwinterfest[at]skateland.nl


 

logo_winterfest