Dedicated – De eerste Nederlandse step film – Première

Na twee jaar lang clips te hebben gefilmd (in 2015 & 2016) is het dan eindelijk zo ver. De lang verwachte Dedicated film gaat op vrijdag 20 april 2018 om 20:00 voor het eerst vertoond worden in de kantine van Skateland. Dedicated is film project gemaakt door een groep Nederlandse steppers (voornamelijk uit de regio Rotterdam) die regelmatig in Skateland te vinden zijn. Een film met onder andere Collin Eerhart, Max Snijders, Mickey Oosterling, Henkjan Schollaart, Jimmy-Dean Hartog, Jeroen Leenhouts, Robert Buitendijk, Andy den Hartog, Angelo Bijker, Rik Stam en meer! Dit belooft een ruime variatie aan style en tricks.

Dit is de eerste full-length step film (van ongeveer een half uur) van Nederlandse bodem. Met daarin enkel street clips gefilmd op de beste street spots van Rotterdam tot aan Barcelona. Een kwartier voor dat de film start (vanaf 19:45) zullen er al video’s en foto’s vertoond worden die tijdens het filmen geschoten zijn, om zo alvast de sfeer er goed in te brengen. De film zou oorspronkelijk al in 2017 gepubliceerd worden, maar wegens omstandigheden is dit er toen helaas niet meer van gekomen. Daarom is het extra vet dat dit nu toch eindelijk in Skateland gaat gebeuren!

 

Ben jij een stepper, of ben je benieuwd naar de première van Dedicated, de eerste Nederlandse step film?

Dan moet je vrijdag 20 april 2018 zeker in Skateland zijn! Voor en na de film is er uiteraard tijd voor een (nacht) scoot sessie in het skatepark. Meer informatie, foto’s en video’s over Dedicated kun je vinden op Instagram, geef de boys gelijk een follow voor als je dit nog niet had gedaan!