BEST OF BLAAK edities en opening
Nationale sportweek

Voor komend weekend zijn de weersvoorspellingen zo slecht dat besloten is om de edities van Best Of Blaak zowel voor Scooter als voor BMX te verplaatsen naar Skateland.

Op zaterdag is tevens de officiële opening van de nationale sportweek en het is een mooie eer om deze in Skateland te hebben. De opening is om 12:00 met een demonstratie van het Skateland team aangevuld met de riders van het Chilli team. Met o.a. Levi Weidmann op de BMX, hij gaat zich komende november proberen te kwalificeren voor de Jeugd Olympische spelen volgend jaar in Argentinië. Inline skater Jelle Briggeman die vorig weekend in China bij de Wereld Kampioenschappen 7e geworden is en Collin Eerhart Benelux kampioen freestyle scoot 2015.

De wedstrijd voor de scoot riders op zaterdag begint om 13:00 alle deelnemers aan de wedstrijd hebben gratis entree tussen 11:00 en 12:30, dan is het ook het moment om in te schrijven. Voor publiek is het park gratis te bezoeken. De prijsuitreiking zal tussen 17:00 en 18:00 plaats vinden.

Voor de zondag is ook besloten om de BMX editie van Best of Blaak naar Skateland te verplaatsen de weersvoorspellingen voor het hele weekend zijn te slecht helaas. Voor de BMX-ers is het ook gratis entree voor de deelnemers tussen 11:00 en 13:00. Rond 13:00 beginnen de wedstrijden en uiterlijk om 18:00 is de prijsuitreiking.