Addict BNK Scoot 2018

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018

Het BNK komt terug! Na een jaar geen BNK te hebben gehad is de strijd om de titel weer aan! Net als in 2016 worden er 2 verschillende kampioenen gekroond. Op zaterdag 20 oktober is het Addict BNK Scoot voor de park riders en op zondag 21 oktober het Addict BNK Scoot voor de street riders.

Er wordt gereden in 3 categorieën:

  • Rookies t/m 12
  • Amateurs 13 jaar en ouder
  • Pro’s/gesponsorde riders of riders die zich willen meten met de pro’s

Wedstrijd systeem
De kwalificaties bestaan uit 2 runs van 45 seconde waarvan de beste run telt.
De beste 10 per categorie gaan naar de finale waar ook 2 runs van 45 seconde worden gereden waarvan de beste run telt.

Meedoen?
De inschrijving wordt binnenkort geopend, houd deze pagina, de Skateland Facebook, de Facebook Eventpagina en de Skateland Instagram in de gaten!

BNK SCOOT 2018 wordt gesponsord door:

   

Teenage Riot 2018 – SKATEBOARD ONLY

ZONDAG 7 OKTOBER IN SKATELAND, SKATEBOARD ONLY
LET OP! Op deze dag is Skateland alleen toegankelijk voor skateboarders!

De Teenage Riot is weer terug, de junior skateboard wedstrijd voor alle niveaus! Dit jaar gaat het evenement internationaal en doen er deelnemers uit heel Europa mee. Skateland is trots om deze super vette wedstrijd te mogen hosten. Er wordt met man en macht gewerkt door het team van de Teenage Riot om deze dag onvergetelijk te maken! Schrijf jezelf snel in want de eerste 150 inschrijvingen krijgen een goodiebag van sponsor Skatedeluxe

Inschrijven kan op TEENAGERIOTSKATEBOARDING.COM

Wedstrijd
Skateland is geopend op de contest dag vanaf 10:00. De Rookie contest start om 11:00 en de prijsuitreiking daarvan is 12:30 pm. Vanaf 12:30 is het aan alle andere categorieën om hun wedstrijd te rijden en de prijsuitreikingen daarvan zijn om 19:00. Op zaterdagavond 6 oktober kan er al getraind worden voor de wedstrijd er is dan ook een best trick contest!

Categorieën

  • Rookies 10 jaar en jonger
  • Boys 11 – 13 (no sponsor)
  • Boys 11 – 13 (any sponsor)
  • Boys 14 – 16 (no sponsor)
  • Boys 14 – 16 (any sponsor)
  • Girls 16 and under

Meer informatie
Insta: @teenageriotskateboarding
Facebook: Check de eventpagina

Zondag 16 september SKATEBOARD ONLY en GRATIS ENTREE

14, 15 en 16 september is het weer tijd voor de World Cup Skateboarding Rotterdam.

Skateland is trotse partner van dit vette evenement wat dit jaar over 3 dagen wordt uitgespreid. Op vrijdag wordt er op verschillende spots in de stad sessie gehouden. Op zaterdag is dan de officiële World Cup contest. En op zondag 16 september komen de pro’s op bezoek bij Skateland en wordt er gestreden om € 2000,- prijzengeld tijdens de Cash for Tricks contest!

Op zondag 16 september is het skatepark alleen toegankelijk voor skateboarders en toeschouwers. En de toegang is nog gratis ook!

MGP Record Jam

Zondag 3 juni is het tijd om records neer te zetten!! Wie springt het hoogst? Wie kan de meeste … in 1 minuut? Hoe ver spring kun je springen? We gaan het bepalen aanstaande zondag! Ben jij er bij? Deelname aan de wedstrijden is gratis!

Chilli Games 2018

Op zaterdag 14 april gaat het weer gebeuren! De Chilli Games!

We hebben weer een hoop toffe contest bedacht en mogelijk komt de scoot cross ook weer terug! We houden nog wel alles geheim wat we gaan doen maar we beloven je dat het de moeite waard wordt!

Het Chilli team uit Duitsland komt ook weer langs!

De contests zijn tussen 13:00 en 17:00 en rond 18:00 gaat het Chilli Team weer naar huis. Skateland is die dag open van 13:00 tot 20:00.

Chilli games 2018

Pre-clash 2018

Op woensdag 14 februari is de Pre Session voor de winterclash.

Park Battles 2018

We zijn trots dat ons park is geselecteerd, het is 2 weken voor de Winterclash en er zijn waarschijnlijk al wel wat internationale pro-riders aanwezig die dag! Bekijk alvast de Facebook event pagina voor meer informatie.

Scootershop The Dream – Scoot contest 2018

Op zaterdag 27 januari hebben we de winter scoot contest waarbij gereden wordt voor het goede doel. De organisatie is in handen van Scootershop The Dream. Er wordt gereden op het parkgedeelte in meerdere categorieën en er zijn dikke prijzen te winnen. Meer info volgt binnenkort maar schrijf deze maar vast in je agenda! De inschrijving is al open! Dus schrijf jezelf alvast in.

powered by MGP

Qubo BMX jam 2018

De jongens van Qubo organiseren een BMX jam op zaterdagavond 13 januari. Vanaf 18:00 mogen de BMX-ers binnen en van 20:00 tot 22:00 23:00 is het BMX only. Je kunt het zien als een nieuwjaarssessie! Check de Facebook event pagina en geeft die boys ff een follow op Instagram.