13 april – Planet Extreme Sesh

Zaterdag 13 april komt het Planet Extreme team van 17:00 t/m 21:00 uur rollen in Skateland. Zij organiseren een best trick contest. Zorg dat je er bij bent!

’19 BMX JAM

Zaterdagavond is er een nieuwjaarssessie voor de BMX-ers in Skateland

De entree is helemaal gratis voor iedereen met een BMX. De organisatie is in handen van Albert, Stuart en Desmond die de handen uit de mouwen hebben gestoken om deze avond super vet te maken! Props voor hen!

Er worden verschillende contestjes gehouden zoals highest air, bunnyhop king, tricks for cash

Hier wil je bij zijn!

Check voor meer info de facebookpagina

Ohlay – Ride Days

Ohlay start de Europese “Ride Days” step tour. Zaterdagavond 22 december is er een scoot sessie in Skateland vanaf 16:30 tot 21:00. Ben jij een stepper? Zorg dan zeker dat je er bij bent!

Addict BNK Scoot 2018

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018

Het BNK komt terug! Na een jaar geen BNK te hebben gehad is de strijd om de titel weer aan! Net als in 2016 worden er 2 verschillende kampioenen gekroond. Op zaterdag 20 oktober is het Addict BNK Scoot voor de park riders en op zondag 21 oktober het Addict BNK Scoot voor de street riders.

Er wordt gereden in 3 categorieën:

  • Rookies t/m 12
  • Amateurs 13 jaar en ouder
  • Pro’s/gesponsorde riders of riders die zich willen meten met de pro’s

Wedstrijd systeem
De kwalificaties bestaan uit 2 runs van 45 seconde waarvan de beste run telt.
De beste 10 per categorie gaan naar de finale waar ook 2 runs van 45 seconde worden gereden waarvan de beste run telt.

Meedoen?
De inschrijving wordt binnenkort geopend, houd deze pagina, de Skateland Facebook, de Facebook Eventpagina en de Skateland Instagram in de gaten!

BNK SCOOT 2018 wordt gesponsord door:

  

Teenage Riot 2018 – SKATEBOARD ONLY

ZONDAG 7 OKTOBER IN SKATELAND, SKATEBOARD ONLY
LET OP! Op deze dag is Skateland alleen toegankelijk voor skateboarders!

De Teenage Riot is weer terug, de junior skateboard wedstrijd voor alle niveaus! Dit jaar gaat het evenement internationaal en doen er deelnemers uit heel Europa mee. Skateland is trots om deze super vette wedstrijd te mogen hosten. Er wordt met man en macht gewerkt door het team van de Teenage Riot om deze dag onvergetelijk te maken! Schrijf jezelf snel in want de eerste 150 inschrijvingen krijgen een goodiebag van sponsor Skatedeluxe

Inschrijven kan op TEENAGERIOTSKATEBOARDING.COM

Wedstrijd
Skateland is geopend op de contest dag vanaf 10:00. De Rookie contest start om 11:00 en de prijsuitreiking daarvan is 12:30 pm. Vanaf 12:30 is het aan alle andere categorieën om hun wedstrijd te rijden en de prijsuitreikingen daarvan zijn om 19:00. Op zaterdagavond 6 oktober kan er al getraind worden voor de wedstrijd er is dan ook een best trick contest!

Categorieën

  • Rookies 10 jaar en jonger
  • Boys 11 – 13 (no sponsor)
  • Boys 11 – 13 (any sponsor)
  • Boys 14 – 16 (no sponsor)
  • Boys 14 – 16 (any sponsor)
  • Girls 16 and under

Meer informatie
Insta: @teenageriotskateboarding
Facebook: Check de eventpagina

Zondag 16 september SKATEBOARD ONLY en GRATIS ENTREE

14, 15 en 16 september is het weer tijd voor de World Cup Skateboarding Rotterdam.

Skateland is trotse partner van dit vette evenement wat dit jaar over 3 dagen wordt uitgespreid. Op vrijdag wordt er op verschillende spots in de stad sessie gehouden. Op zaterdag is dan de officiële World Cup contest. En op zondag 16 september komen de pro’s op bezoek bij Skateland en wordt er gestreden om € 2000,- prijzengeld tijdens de Cash for Tricks contest!

Op zondag 16 september is het skatepark alleen toegankelijk voor skateboarders en toeschouwers. En de toegang is nog gratis ook!

MGP Record Jam

Zondag 3 juni is het tijd om records neer te zetten!! Wie springt het hoogst? Wie kan de meeste … in 1 minuut? Hoe ver spring kun je springen? We gaan het bepalen aanstaande zondag! Ben jij er bij? Deelname aan de wedstrijden is gratis!

Chilli Games 2018

Op zaterdag 14 april gaat het weer gebeuren! De Chilli Games!

We hebben weer een hoop toffe contest bedacht en mogelijk komt de scoot cross ook weer terug! We houden nog wel alles geheim wat we gaan doen maar we beloven je dat het de moeite waard wordt!

Het Chilli team uit Duitsland komt ook weer langs!

De contests zijn tussen 13:00 en 17:00 en rond 18:00 gaat het Chilli Team weer naar huis. Skateland is die dag open van 13:00 tot 20:00.

Chilli games 2018