Tweedehands modeshow voor Stichting Jarige Job

Een groep enthousiaste studenten van Hogeschool Rotterdam staat klaar om op 21 december 2023 een bijzonder evenement te organiseren: een tweedehands modeshow die niet alleen stijlvol is, maar ook een impact heeft op duurzaamheid en het goede doel.

Scoor hier je tickets!

Het evenement, genaamd Tigers Retro Runway, vindt plaats in Skateland Rotterdam van 16:00 tot 18:00 uur (inloop vanaf 15:30). Het doel van deze modeshow is om duurzame mode te promoten en geld in te zamelen Stichting Jarige Job. In samenwerking met Skateland Rotterdam, Kringloopwarenhuis Het Goed en Meester Design Store willen de studenten een onvergetelijke ervaring creëren. De opbrengsten van de verkochte tickets gaan rechtstreeks naar Stichting Jarige Job, een organisatie die verjaardagen voor kinderen uit gezinnen in armoede extra speciaal maakt.

Naast de modeshow, die belooft duurzame kleding in de schijnwerpers te zetten, is er ook ruimte voor gezelligheid. Na afloop van de show kunnen bezoekers genieten van een drankje en nagenieten van de modieuze hoogtepunten.Wie wil bijdragen aan deze duurzame modeshow kan online tickets kopen.

Voor meer informatie over Tigers Retro Runway kunnen geïnteresseerden terecht op de social media kanalen van het evenement.