Maak je klaar voor een geweldig evenement gevuld met de perfecte mix van skaten, muziek en kunst, allemaal voor het goede doel.

Elke euro die wordt ingezameld, zal ten goede komen van SkatePal: een non-profit organisatie die gemeenschappen door heel Palestina ondersteunt, en de sociale, gezondheids- en welzijnsvoordelen van skateboarden promoot om het leven van lokale jongeren te verbeteren.

Tijdens het event zijn er skatewedstrijden, adembenemende demonstraties en kansen om goodies te winnen met je coolste trucs. Bovendien is iedereen uitgenodigd om vrij te skaten, ongeacht het vaardigheidsniveau.

Zowel binnen als buiten kun je heerlijk eten en drinken, terwijl je op live muziek danst van DJ’s en live-artiesten. Bewonder de prachtige werken die zijn gedoneerd door lokale kunstenaars, elk stuk ge├»nspireerd door de essentie van het evenement.

En vergeet niet om onze pop-up markt te bezoeken, waar een scala aan trendy kleding en must-have producten van onze sponsors worden aangeboden voor een zeer betaalbare prijs!

Dus zelfs als je zelf niet kunt skaten, is er nog steeds genoeg te ontdekken. Neem je board, BMX, rolschaatsen en je vrienden mee om deel uit te maken van dit event.

Koop tickets hier.